Since the beginning of the lockdown, the same routine seems to have settled in most households; at 6 p.m., we allow ourselves the only outing of the day to go and find a good bottle to sip on. The challenge? Finding the wine bottle that will comfort us. Luckily, a sommelier has started offering free wine tasting classes!
questions en direct dans les commentaires et le professeur se fera un plaisir d'y répondre. C'est une façon amusante et éducative de passer le temps pendant le confinement, et en plus, c'est gratuit ! Alors pourquoi ne pas se joindre à la communauté des amateurs de vin et en apprendre davantage sur ce délicieux breuvage ? Que vous soyez novice ou expert, ces cours sont adaptés à tous les niveaux et promettent de vous faire découvrir de nouvelles saveurs et de pimenter vos soirées à la maison. Alors sortez vos verres à vin, installez-vous confortablement et préparez-vous à déguster de délicieuses connaissances œnologiques grâce à Fabrizio Bucella. Cheers !all our questions at the end of each session.
What wine with what pizza?
In addition to perfecting our - almost non-existent - knowledge of the economic, historical, climatic and geographical characteristics of a wine, Fabrizio Bucella talks to us about storage and food-wine pairings. A little luxury when we know that it will be a while before we can rely on a specialist at the restaurant... and then what a pleasure to be able to perfectly match our homemade dishes with a wine worthy of the name!
Enology School Inter Wine & Dine Online enology courses taught by Fabrizio Bucella Every Friday and Saturday at 6pm HERE